Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tankstation TinQ zet actie na geweld toch weer door

De file in Veendam F: Persbureau Drenthe

REGIO – De verjaardagsactie van tankstation Tinq afgelopen maand gaat toch door, maar op een andere manier dan gewend. De actie haalde vele media en in Veendam en Stadskanaal was de actie een groot succes. Toch waren er ook vaak grimmige sferen tijdens deze acties. Daarom had het tankstation de acties vorige week allemaal geannuleerd. 

Zinloos geweld mogen wij nooit laten winnen!

TinQ heeft daarom de actie “tanken voor de brandstofprijzen van twintig jaar geleden” aangepast. TinQ geeft duizend klanten, via de TinQ4U app de kans om uiteindelijk toch te tanken voor de brandstofprijzen van twintig jaar geleden.

Tinq is blij met het grote enthousiasme

TinQ wil haar klanten, fans en zeker de media bedanken voor al het enthousiasme over de actie die 7 maart jl. is gestart. Helaas is deze door een grimmige sfeer en zinloos geweld op een aantal locaties, op donderdag 10 maart stopgezet om zowel klanten als personeel in bescherming te nemen.

Brandstofprijzen van 20 jaar geleden

Twintig jaar geleden tankte je een benzineauto vol met Euro95 voor slechts €1,171 per liter en een dieselauto voor €0,860 per liter. De prijs voor LPG was in die tijd €0,418 en SuperPlus 98 stond in die tijd op €1,225. Van deze lage prijzen kan een automobilist tegenwoordig alleen maar dromen. Die droom leek voor velen in het “water” te vallen maar nu bieden wij toch duizend fans dé kans!

Duizend tickets beschikbaar

Vanaf 21 maart kunnen alle klanten, via de TinQ4U app, een ticket downloaden waarmee zij kans maken om toch te tanken voor de extreem lage actieprijzen. 1000 mensen maken kans op een ticket via de TinQ Loterij. Op deze manier tracht TinQ haar verjaardagstraktatie op een zo aangename manier voor de “fans” voort te zetten. Alle uitleg over de actie is te vinden op de website tinq.nl/loterij, via de TinQ4U app en de social media kanalen van TinQ!

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.