Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inzet verkeersregelaars bij verkeersplein Gieten

Rotonde Gieten (F: RTV Drenthe)

GIETEN – Van maandag 25 november tot donderdag 19 december 2019 zet provincie Drenthe – net als vorig jaar – verkeersregelaars in bij het verkeersplein Gieten. De verkeersregelaars helpen weggebruikers in de ochtendspits sneller door te rijden en zo files te voorkomen.

De verkeersdrukte bij Gieten neemt zoals elk jaar richting het einde van het jaar toe. Dit komt door het weer en omdat in deze periode meer mensen de auto gebruiken. Met de hulp van verkeersregelaars wil de provincie het verkeer beter door laten rijden. Dit gebeurt op maandag, dinsdag en donderdag. Voorgaande jaren werd de file rondom Gieten korter dankzij de inzet van verkeersregelaars.

Een structurele aanpak van de doorstroming bij het verkeersplein Gieten neemt de provincie mee in de plannen voor de gedeeltelijke verdubbeling tussen Emmen en De Punt. Samen met gebruikers, de omgeving en belangenorganisaties onderzoekt de provincie verschillende mogelijkheden. Meer informatie hierover staat op www.provincie.drenthe.nl/N34.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.