Direct naar de inhoud.

Veenkoloniaal theaterspektakel Iemandsland zoekt vrijwilligers

  • door:
  • op:

IemandslandNIEUW-BUINEN – Het Veenkoloniaal theaterspektakel Iemandsland dat van 12 mei tot en met 7 juni zestien keer plaatsvindt in Nieuw-Buinen, valt en staat met de inzet van enthousiaste vrijwilligers voor verschillende taken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de organisatie.

Iemandsland is een spectaculair muzikaal theaterstuk dat wordt opgevoerd in het hart van de Gronings-Drentse Veenkoloniën, een saffraanbollenschuur bij Nieuw-Buinen. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Albert Secuur, Gabriëlle Glasbeek, Arno van der Heijden en zanger Bert Hadders met zijn band De Nozems.
Om dit hele spektakel gestalte te geven, zoekt de organisatie vrijwilligers zoals decorbouwers, EHBO’ers, kassamedewerkers, ‘runners’, kledingverzorgers, verkeersregelaars, parkeerwachten en gastheren en –vrouwen. Elke vrijwilliger krijgt sowieso twee kaarten voor de voorstelling en een fraai T-shirt van Iemandsland.

Belangstellenden die als vrijwilliger hun steentje willen bijdragen, kunnen zich aanmelden bij vrijwilligerscoördinator Gea Schippers van Iemandsland, tel. 06-28770669 of e-mail geaschippers@gmail.com



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal