Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Refajanen fietsen 10.000 euro bijeen voor Julians Stichting

refajaStadskanaal – Afgelopen zaterdag hebben bijna 180 medewerkers van het Refaja ziekenhuis €10.000,- euro voor de Julians Stichting bijeen gefietst..

Het geld is opgebracht door het inschrijfgeld van de fietsers zelf en door sponsorgelden. De dag is, ondanks het slechte weer, perfect verlopen. Op vier lekke banden na, zijn er geen ongelukken gebeurd. Na het startschot van Jacques d’ Ancona hebben alle fietsers in een uitstekende sfeer de door hun gekozen afstand uit kunnen fietsen. Zo was er voor de toerfietsers een route van 40 km uitgezet, de mountainbikers beten zich stuk op 60 km en de racefietsers hebben 100 km afgelegd. Na de fietstocht was er voor iedereen een warme douche en een barbecue.

De familie van Julian, de familie Vlieghuis, was zeer aangedaan door de sportieve actie en heeft de cheque van 10.000 euro in grote dank aanvaard. Het ontvangen geld doneert de stichting rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen.

Julian, de 11-jarige zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis overleed in juli 2011 aan een hersentumor. Dit grote verlies heeft de familie, samen met een aantal goede vrienden, doen besluiten Julians Stichting op te richten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.