Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ArtXtra: Deelnemer worden?

Kunst- en cultuurfestival ArtXtra is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van Stadskanaal. U wordt verrast door kunst en cultuur in al haar vormen. Zo worden voor jong en oud workshops georganiseerd en exposeren deelnemers hun werk. Het festival trekt vele bezoekers uit de regio rondom Stadskanaal.

Het festival wordt georganiseerd op zaterdag 9 juni 2012 op het Raadhuisplein in Stadskanaal. Dit is tegenover het gemeentehuis. Het programma bestaat uit diverse workshops, een grote kunstmarkt met ongeveer veertig deelnemers, diverse dans- en theateroptredens en live muziek op diverse podia. Het festival begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.