Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanvullende wijziging Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat zij in hun vergadering van 17 januari 2012 het Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 gewijzigd hebben vastgesteld.

Wat is er gewijzigd?

Het betreft een aanvullende wijziging. De wijziging houdt verband met een aanpassing van de bedragen aan de prijsindex voor de gezinsconsumptie die door het Centraal Bureau van de Statistiek wordt afgegeven.

U wilt de stukken inzien?

Het gewijzigde Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 treedt één dag na bekendmaking in werking, dus op 26 januari 2012, en werkt terug tot 1 januari 2012. Een exemplaar van de regeling ligt gedurende 12 weken voor iedereen ter inzage in de hal van het publiekbureau in het gemeentehuis. U kunt het gewijzigde besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008  ook vinden op onze digitale regelingenbank.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.