Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ruimere bouwmogelijkheden Molenwijk

De gemeente zet nog steeds in op een samenhangend straatbeeld. De woningen krijgen een rode gevelsteen en een vergelijkbare hoogte. Woningen met één woonlaag hebben daardoor een hoger en spitser toelopend dak dan de woningen met twee woonlagen.

Aan de Molenwijk in Stadskanaal liggen tien bouwkavels, waarvan nu twee zijn verkocht. De kavels bevinden zich rond een plantsoen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de heer W. Veldhuis, (0599) 631 647.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.