Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kwijtscheldingsbesluit Stadskanaal 2013

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat de gemeenteraad in de vergadering van 9 juli 2012, het Kwijtscheldingsbesluit Stadskanaal 2013 heeft vastgesteld. Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2013.

U wilt het Kwijtscheldingsbesluit Stadskanaal 2013 inzien?

Dat kan. Het besluit ligt gedurende twaalf weken voor iedereen ter inzage in de hal van het gemeentehuis. U kunt zich melden bij de receptie. U kunt het kwijtscheldingsbesluit Stadskanaal 2013  ook vinden op onze digitale regelingenbank.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.