Direct naar de inhoud.

Lucky Joe TV

  • door:
  • op:

SHOWNIEUWS – RTVS presenteert Lucky Joe TV Begin 2012 heeft RTV Stadskanaal aan de Stichting Lucky Joe opdracht gegeven om een muziekhow te maken met hierin bekende en minder bekende lokale en regionale artiesten.

Uitgangspunt was dat de show gemaakt moet worden voor ons eigen (toekomstige) lokale televisie kanaal. Inmiddels zijn er al wat shows gemaakt en staat nu de vierde opnamedag gepland op zondagmiddag 30 september. Het decor staat in zaal Gossen te Stadskanaal. Deze keer zullen o.a. Silvia Swart en Rene Becker voor de camera staan. Uiteraard ( zie de flyer) zijn er nog veel meer regio artiesten te bewonderen tijdens de opnamen van ‘Lucky Joe TV’ deel 4.

De Lucky Joe tv shows worden altijd opgenomen met live publiek, dus ben je van harte welkom. Meer info kun je vinden op de site van Lucky Joe.nl of stuur even een email info@rtvstadskanaal.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal