Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorronde Drentse Popprijs start in Emmen

EMMEN – Stichting Urban Legends uit Coevorden organiseert ook in 2012 weer de Drentse Popprijs cat. Hiphop/R&B. Zaterdag 1 September is het dan eindelijk zo ver; dan gaat de eerste voorronde plaatsvinden in JV Blanko in Emmen.

Haag, Mce en Mr. Musa uit Emmen, Rum & Skunk uit Zuidlaren en #TeamRedEyes uit Assen gaan de strijd met elkaar aan om een plek te bemachtigen voor de finale, die 24 November gehouden wordt in het Podium in Hoogeveen. De deuren gaan om 20.30 open en entree bedraagt slecht €2,-. JV Blanko is te vinden aan de Klepel 4 te Emmen.

De voorronde in Emmen van de Drentse Popprijs cat. Hiphop/R&B 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door Kunst & Cultuur Drenthe, Gemeente Emmen en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.