Direct naar de inhoud.

EasyToys blijft komende twee jaar hoofdsponsor FC Emmen

  • door:
  • op:
Om de verlenging te vieren, voetbalt FC Emmen dit seizoen eenmalig in roze shirts, dé kleur van EasyToys F: FC Emmen

VEENDAM/EMMEN – De kogel is door de kerk: EasyToys blijft hoofdsponsor van FC Emmen. De erotische webshop verlengt de samenwerking met de ambitieuze club uit de Keuken Kampioen Divisie met twee jaar. Om dit te vieren speelt FC Emmen dit jaar eenmalig in roze EasyToys-shirts. Deze shirts worden daarna voor het goede doel Dance4Life geveild.

EasyToys is sinds medio 2020 de hoofdsponsor van FC Emmen. De samenwerking met de Drentse club heeft de webshop veel aandacht opgeleverd. “Onze naamsbekendheid is mede dankzij FC Emmen enorm gegroeid”, zegt CEO Eric Idema van EDC Retail, het moederbedrijf van EasyToys. “Daarvoor zijn we de club zeer erkentelijk. FC Emmen past bij ons, zoals wij bij FC Emmen passen. Met de verlenging van het sponsorschap willen we de club helpen om het ultieme doel te realiseren: de terugkeer naar de Eredivisie. Hopelijk lukt dat dit seizoen al.”

Ambities realiseren

Ook FC Emmen is blij dat EasyToys langer aan de club verbonden blijft. “Met EasyToys nog twee seizoenen aan boord kunnen we onze sportieve ambities realiseren”, zegt commercieel directeur Ben Haverkort. “Ons partnership gaat bovendien verder dan die met de gemiddelde sponsor. Ook op maatschappelijk vlak versterken wij elkaar. Een mooi voorbeeld is de veiling van de speciale EasyToys-shirts voor het goede doel Dance4Life.”

Om de verlenging van het hoofdsponsorschap te vieren, presenteert FC Emmen samen met EasyToys roze tenues, dé kleur van EasyToys. Deze speciale shirts worden in een beperkte oplage te koop aangeboden. Daarnaast voetbalt FC Emmen dit jaar eenmalig in de roze shirts. De door de selectie gesigneerde shirts worden geveild en de opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Dance4Life. Het goede doel kan met het geld nog meer jongeren bereiken met haar seksuele voorlichtingsprogramma, dat bijdraagt aan een veilig en plezierig seksleven van jongeren.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal