Direct naar de inhoud.

N34 tussen Emmen en Exloo komende twee weekeinden afgesloten

  • door:
  • op:
F: RTV Drenthe

REGIO – De N34 zal de komende twee weekeinden in beide richtingen afgesloten zijn tussen de afrit Emmen-Noord en de aansluiting Exloo. Komende vrijdag wordt de weg voor het eerst afgesloten van 18.00 uur tot maandagochtend 23 augustus 06.00 uur. De week erna op, vrijdag 27 augustus, zal de weg voor een tweede keer afgesloten worden van 18.00 tot maandagochtend 30 augustus 06.00 uur.

Dit wordt gedaan in verband met het kappen van bomen en het verwijderen van groen naast de N34.

Vangrail

Aannemer Avitec plaatst dan een vangrail tussen de N34 en de Borgerderweg (parallelweg). De Borgerderweg gaat de komende maanden op de schop en is vanaf 17 augustus dicht.

Omleidingsroute

Doorgaand verkeer uit zuidelijke richting met de bestemming Borger/Groningen kan gebruik maken van de provinciale wegen richting Beilen/Drachten (N381), Schoonloo (N376) en Borger (N374). Doorgaand verkeer uit noordelijke richting met de bestemming Klijndijk/Emmen kan gebruik maken van de provinciale wegen richting Schoonloo (N374), Sleen (N376) en Emmen (N381). De omleidingsroute staat ter plaatse met borden aangegeven.

 

Nieuwe aansluiting N34

Voor de verkeersveiligheid op de N34 verdwijnt de gelijkvloerse afrit Odoorn-Noord. Verkeer van en naar Odoorn zal in de toekomst gebruikmaken van de aansluiting Exloo en de Borgerderweg. De Borgerderweg krijgt er een rijstrook bij. Ook komt er een nieuw fietspad naast te liggen. De planning is dat het werk in het voorjaar van 2022 klaar is.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal