Direct naar de inhoud.

Sybrand Buma bij Meander te Stadskanaal

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – CDA- lijsttrekker Sybrand Buma heeft afgelopen woensdag (29 augustus) een werkbezoek gebracht aan Zorggroep Meander te Stadskanaal..

Ook aanwezig waren een aantal huisartsen en wijkverpleegkundigen van diverse organisaties om te spreken over de rol van de wijkverpleegkundige. De CDA-lijsttrekker sprak daar met de wijkverpleegkundigen over hun werk in Stadskanaal. Buma: ”Deze mensen doen ontzettend waardevol werk. Wijkverpleegkundigen zorgen ervoor dat mensen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen én de zorg krijgen die nodig is. Het CDA is groot voorstander van zorg dichtbij mensen. De wijkverpleegkundige en de huisarts krijgen wat ons betreft een grotere rol in de zorg”, aldus Buma.

Het werkbezoek aan Stadskanaal maakte onderdeel uit van de regiotour in de provincies Groningen en Drenthe. De CDA-campagne doet tijdens deze verkiezingscampagne alle provincies aan met de CDA-bus.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal