Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Populairste club van Nederland staat in Stadskanaal

 

Winnaar Nightlife Award 2012

NIJMEGEN – Bij de uitreiking van de jaarlijkse ‘Nightlife Awards’ in de Matrixx te Nijmegen is FOX uit Stadskanaal uitgeroepen tot de populairste club van het land. Dit liet Koninklijke Horeca Nederland vannacht weten. In de categorie populairste megaclub (vanaf 1500 personen) ging Brothers in Bunnik er met de eer vandoor. Verder werd Beachclub ‘Vroeger’ uit Bloemendaal net als vorig jaar uitgeroepen tot populairste beachclub en scoorde Café Philip uit Tilburg het beste als danscafé.

De Nightlife Awards werden voor de negende keer uitgereikt. Het uitgaanspubliek kon via Facebook, e-mail en sms stemmen op zijn favoriete danstent. Aan de hand hiervan zijn de genomineerden bekendgemaakt, waarop het bedrijfschap Horeca en Catering en een onderzoek onder jongeren de uiteindelijke winnaars hebben bepaald.

Jeroen van Broekhoven is eigenaar van het uitgaanscentrum. Slapen was er voorlopig voor hem niet bij want diverse landelijke radiostations trokken vandaag al  vroeg aan de bel voor interviews. Vorig jaar werd FOX nog uitgeroepen door de populaire website ‘PlanetZone’ tot discotheek van het jaar. Voor Jeroen van Broekhoven waren de uitreikingen afgelopen nacht onvergetelijk en een hoogtepunt in zijn carrière. De uitreiking van de prijs kreeg een extra feestelijk tintje toen hij, ten overstaan van enkele duizenden aanwezigen, zijn vriendin Rianne ten huwelijk vroeg.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.