Direct naar de inhoud.

Jaarlijkse ruilbeurs in ‘De Eendracht’ gezellig druk

  • door:
  • op:

Postzegelvereniging ‘De Kanaalstreek’ hield gisteren voor de dertiende keer een jaarlijkse ruilbeurs. “De grootste van Noordoost Nederland”, zegt voorzitter Kraaibeek, aangenaam verrast door ons bezoek, in de RTVS microfoon. Het was in ieder geval, net als vorig jaar, weer de gezelligste beurs.

Ruim 200 bezoekers zijn zaterdag een bezoekje wezen brengen in ‘De Eendracht’ aan (hoe toepasselijk) de Poststraat in Stadskanaal. Hier wordt de ruilbeurs jaarlijks georganiseerd door de postzegelvereniging. Voor veel verzamelaars was deze beurs wederom een mooie gelegenheid om onderling te ruilen, kopen of te verkopen. Behalve postzegels waren er ook muntenverzamelaars en verzamelaars van oude poststukken. Behalve amateurs kwamen er ook semi-handelaren (met een stand) naar de Knoalster ruilbeurs. Onder hen, voor het eerst, ook vier handelaren in oude ansichtkaarten.

Postzegelvereniging ‘De Kanaalstreek’ prijst zich momenteel gelukkig met 155 leden uit Stadskanaal en de omgeving. De vereniging is opgericht in 1975 en houdt geregeld bijeenkomsten.

[youtube id=”MS5Pbk2Vl30″ width=”600″ height=”350″]

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal