Direct naar de inhoud.

Voorlichtingsbijeenkomst én discussieavond VVD Westerwolde

  • door:
  • op:

STADSKANAAL/VLAGTWEDDE – Op 27 november houdt het campagneteam van de VVD Westerwolde in het gemeentehuis van Stadskanaal een bijzondere voorlichtingsavond. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over de werkzaamheden van een raadslid. Tevens wordt aandacht besteed aan de wijze waarop een gemeenteraad te werk gaat. Daarnaast geeft burgemeester Baukje Galama van de gemeente Stadskanaal informatie over de werking van het college van B en W, het provinciale bestuur en de VVD-Kamercentrale. De bijeenkomst is een vervolg op de succesvolle voorlichtingsavond die 17 oktober jongstleden plaatsvond in het gemeentehuis in Sellingen. Ook deze keer staat de avond onder deskundige leiding van fractievoorzitter Beertje Wijnholds van de VVD Vlagtwedde. De voorlichtingsbijeenkomst, die wordt geopend door burgemeester Galama, is voor iedereen vrij toegankelijk. De aanvang is 19.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 26 november aanmelden.

Discussie in ‘De Rode Loper’. 

Twee dagen later organiseren de liberalen op 29 november een openbare politieke avond met als thema het regeerakkoord dat onlangs tussen de VVD en Partij van de Arbeid gesloten is. Gast op deze bijeenkomst is het noordelijke Tweede Kamerlid van de VVD Betty de Boer. De nieuwe coalitie beleefde een valse start door het voorstel van de inkomensafhankelijke zorgbijdrage. Dit voorstel veroorzaakte onder VVD leden en kiezers grote onrust. Inmiddels is de rust enigszins weergekeerd. Betty de Boer maakt de actuele stand van zaken bekend. Hierna kunnen de aanwezigen vragen stellen en met elkaar discussiëren over het afgesloten regeerakkoord. De discussieavond vind plaats in restaurant De rode Loper aan de Tinnegieter 35 in Stadskanaal en begint om 20.30 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal