Direct naar de inhoud.

“Ik was de ‘zoon’ met wie hij seks had”

  • door:
  • op:

Zijn ouders scheidden. Zijn moeder kreeg een relatie met een vrouw. De ex-vrouw van A. Zij sliepen allen samen op een kamer in het huis van A. In Harkstede. Heel gewoon. Twee vrouwen, een man van in de zestig en een jongen van dertien. Had hij een keus? Jordi? Hij was nog maar dertien jaar en die A. was best aardig. Hij besteedde echt aandacht aan hem. Nam hem mee uit, vroeg hem mee naar de sauna te gaan. Lekker warm. Jordi vond het in eerste instantie gewoon normaal maar als A. zich lag af te trekken in de sauna wist hij ergens wel dat er iets niet deugde. A. werd veeleisender. Jordi kreeg wiet van hem en er werd stevig gedronken op de dagen en avonden dat de verliefde dames niet thuis waren. Dan moest Jordi bij A. in zijn bed slapen. De ontucht, ook orale seks, dienden zich zo’n drie keer per week aan. Kwamen de dames dronken thuis dan vloog A. van bed en duwde hij Jordi, zijn 13-jarig minnaartje, snel de logeerkamer in met de woorden: ”Het is beter dat we dit onder ons houden.” Drie jaren lang.

A. zag Jordi als een soort van zoon, verklaarde de man ter zitting. De man die meer dan 41 jaar keurig bij de Gemeente Groningen werkte en zelfs zanger was. Hij kon zelfs op afstand zien of Robert(34 jaar) biseksueel of heteroseksueel was. Dat is toch bijzonder? Robert, ook niet vies van wat seks-avontuur, ging mee in een trio met Jordi. Een jongen van dertien jaar met een man van vijftien jaren ouder en een man van vijfenveertig jaren ouder. Eenmalig hoor, viel reuze mee.

Jordi zat op msn met Joke, een vriendinnetje. Vertelde haar in vertrouwen de dingen die hij bij A. moest doen en die A. ook bij hem deed. Dat hij het aan zijn vader wilde vertellen. Wat hij ook deed. Vader had vage vermoedens en belde rustig met de politie. Jordi liet donderdag zijn slachtofferverklaring voorlezen door iemand van de reclassering, zijn stotteren was namelijk veel erger geworden sinds A. aan zijn piemel zat. Jordi verklaarde: “We waren net een stel, hij liet me nooit alleen. We deden alles samen. Hij bouwde zijn seksavonturen rustig op, tot ik in de gaten kreeg dat dit niet klopte.”

A. kwakte in de zittingszaal zijn troeven als natte lappen op tafel: “Ik kook! Ik kook! Ik vind dit een vreemd verhaal, ik ben in een complot beland, ik weet nog wel andere zaken waar jullie eens naar zouden moeten kijken, ik ontken alles. Hij liegt dat hij barst, Jordi leeft in een fantasiewereld.”

 

A. had ooit eens een boete gehad voor het rijden onder invloed. Meer was het niet.

Als het klopt dat A. de jeugd van Jordi heeft vernield, zijn zelfvertrouwen en –de woorden van de officier van justitie-:‘ zijn integriteit op zeer grove wijze heeft geschonden’, dan is zijn plan mislukt. Hij zou aan zichzelf denken, zijn bevrediging zoeken bij een kwetsbaar kind wiens ouders net waren gescheiden waardoor hij in een totaal andere gezinssamenstelling kwam. Jordi had zich maar aan te passen. A. speelde daar op in. Het één niet meer voorhanden, dan maar een ventje van dertien.

Als het waar is, dan mag hij als volkszanger gaan zingen in de cel. Zoveel hij maar wil. Ook drie jaren lang.

 

A. kreeg als eis: drie jaren cel. Onvoorwaardelijk. Robert kreeg als eis: honderd uren werkstraf. Hij kon zich niets van het triootje herinneren. De raadsmannen van beide heren pleitten voor vrijspraak daar er veel onduidelijkheden in het verhaal van Jordi verhaal zouden zitten.

De uitspraak is over twee weken.

Foto: Foter. com rechtenvrije foto’s

 

Lees meer op: www.karinsmalbil.com-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal