Direct naar de inhoud.

‘Behind The Music’ laat lokale bands aan het woord

  • door:
  • op:
Arjan Plat
Arjan Plat

RTVS – Op de maandagavond is er vanaf nu het programma ‘Behind The Music’ van  presentator Arjan Plat te horen. In het radioprogramma ‘Behind The Music’ wil Arjan de luisteraars kennis laten maken met de verhalen achter de nummers die ze horen. Dit kan soms erg verrassend uitpakken. Tevens streeft Arjan er na om in elke uitzending een band of artiest zichzelf te laten promoten door middel van een interview en een (akoestisch) optreden. Verder veel aandacht aan kwaliteits ‘Indie’ muziek uit Nederland. De éérste uitzending (aanstaande maandag) zullen de  “The Anti D’s” uit Stadskanaal te gast zijn en krijgen we nummers te horen van hun aankomende EP. Voor meer informatie over “The Anti D’s” kunnen mensen hun website checken returnmusic.com. De website staat nog op de oude naam van de band. – Behind The Music is er op iedere maandagavond (behalve wanneer er een raadsvergadering is) tussen de uren 20.00 en 21.00 uur.

Ons Programmaoverzicht 

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal