Direct naar de inhoud.

Wij zoeken (sport) verslaggevers en presentators

  • door:
  • op:
Klaas Beikes (R) en Bert Jan Brinkman - verslag ijsraces 2012
BertJan Brinkman en Klaas Beikes – verslag ijsraces 2012

RTVS – Wij zijn op zoek naar sportverslaggevers/presentator  (m/v) op vrijwillige basis. RTV Stadskanaal brengt in samenwerking met Radio Westerwolde op de zondagmiddag een gevarieerd sportprogramma. Hiervoor zoeken we enthousiaste verslaggevers die “live” korte nieuwsflitsen of de tussenstand (b.v. een voetbalwedstrijd) willen doorgeven. Een verslaggever kan hierbij best een eigen medewerker/supporter van de club zijn.

RTV Stadskanaal en Radio Westerwolde willen in de toekomst (nog) beter de lokale sportclubs verslaan tijdens hun wedstrijd of activiteit. Dat is leuk voor de clubs, voor de luisteraars en de hele sport-uitstraling in onze regio. Maar zonder extra hulp lukt dat niet. Dus denk jij de juiste persoon te zijn neem dan contact met ons op. Help ons en help je eigen club. Dan kunnen wij – met elkaar – de sport in onze regio structureel naar een hoger plan tillen.

aanmelden kan via: redactie@rtvstadskanaal.nl -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal