Direct naar de inhoud.

NK Sneeuwpop maken in Stadskanaal.

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Na het NK kortebaan schaatsen voor de dames afgelopen week in Alteveer is het komend weekeinde alweer tijd voor een heus NK in de gemeente Stadskanaal. Dit keer gaat het om het NK sneeuwpop maken.

De ondernemers rond het Menistenplein in Stadskanaal hebben de handen ineen geslagen om komende zaterdag 26 januari op het Menistenplein een kampioenschap sneeuwpop maken te organiseren. Volgens de ondernemers is het het eerste NK Sneeuwpop maken. Er is een categorie voor kinderen tot 12 jaar, en een voor 12 jaar en ouder. Voor de 3 mooiste sneeuwpoppen per categorie zal er een prijs zijn, uitgereikt door een vakjury.

Het evenement begint om 15.00 uur en opgave, per team van twee deelnemers, kan onder andere via de facebook pagina van café CinCin, of ter plaatse. Deelnemers dienen hun eigen scheppen e.d. mee te nemen , alsmede zaken om de sneeuwpop mee te verfraaien. Op het plein is tijdens de wedstrijd gratis snert, warme chocolademelk en glühwein te krijgen.

Ter inspiratie alvast even een voorbeeld: Sneeuwpop-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal