Direct naar de inhoud.

PrO Stadskanaal, de nieuwe naam voor de Catamaran

  • door:
  • op:

Catamaran

STADSKANAAL – Vanmorgen is in aanwezigheid van wethouder Hamster van Stadskanaal de nieuwe naam van de Catamaran onthuld. De onthulling is opgeluisterd met een spetterend optreden van René Becker. Met de nieuwe naam, PrO Stadskanaal, wordt afscheid genomen van het verleden, en opnieuw naar de toekomst gekeken.

PrO Stadskanaal is een school voor praktijkonderwijs voor kinderen tussen 12 en 18 jaar oud uit een groot deel van Oost-groningen en Noord-Drenthe. Op de school zitten ongeveer 180 leerlingen, die worden voorbereid op werken in de praktijk.

De nieuwe naam was nodig omdat de school de afgelopen jaren te maken had met een imagoprobleem. De school stond niet goed bekend, ook niet bij de inspectie, en daar wilde het team verandering in brengen. Het afgelopen jaar is keihard gewerkt om de zaken goed op orde te krijgen, en met succes. Het onderwijs is beter aangepast op de mogelijkheden van de leerlingen, en vandaar ook het nieuwe gezicht.

Voor ouders van (mogelijke) leerlingen en andere belangstellenden is er een open dag op donderdag 28 februari van 16.00 tot 19.00 uur.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal