Direct naar de inhoud.

Dorpsbelangen en volleybalvereniging Onstwedde slaan handen ineen voor beachveld tijdens NL-Doet-dagen

  • door:
  • op:
Handen ineen voor volleybalveld Onstwedde (f: H. van Velzen)
Handen ineen voor volleybalveld Onstwedde (f: M. van Velzen)

ONSTWEDDE – Zaterdag 16 maart gaan dorpsbelangenorganisatie Ocrea en volleybalvereniging VCO’72 tijdens het NL-Doet weekend aan de slag met een beachvolleybalveld aan de Landlaan. Het veld wordt voorzien van gloednieuwe palen en net. De materialen zijn beschikbaar gesteld door de inwoners van de Huisinghelaan.

Meerdere inwoners dienden het verzoek in bij Ocrea voor een permanent beachvolleybalveld in het dorp. Na overleg met de gemeente besloten Ocrea en VCO’72 hierin gezamenlijk op te trekken. Nu de scholen en de gymzaal aan de Landlaan zijn verwijderd, is hier een geweldige locatie voor een dergelijk veld ontstaan.Vrijwilligers van Ocrea, VCO’72 en de Huisinghelaan starten de 16e om 14.00 uur met de werkzaamheden. Het veld wordt aan de zijde van het zwembad aangelegd, is voor iedereen toegankelijk en heeft een semi-permanent karakter. Zodra de gemeente een andere bestemming vindt voor deze locatie, dan verdwijnt het veld.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal