Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Werkbezoek B&W wijk Maarsveld

Maarsveld bezoekMAARSVELD – Op donderdag 18 april komt burgemeester Baukje Galama samen met de wethouders naar de Stadskanaalsterwijk Maarsveld voor een ontmoeting met de wijkbewoners en het wijkbestuur. Deze ontmoeting gaat in de avond plaatsvinden in het wijklokaal aan de Brummelkant 2 en begint om 19.30 uur.

Tijdens deze avond wil ‘wijkbelang Maarsveld’ een aantal thema’s en verbeterpunten aan de orde stellen. Wijkbelang Maarsveld wil dan ook graag samen met de bewoners hiervoor een agenda opstellen.  Op deze manier bepalen de wijkbewoners zelf de thema’s waarover met B & W in conclaaf kan worden gegaan. Alle wijkbewoners hebben inmiddels huis aan huis hiervoor een brief gekregen die ingevuld teruggestuurd of ingeleverd kan worden bij het bestuur van wijkbelang Maarsveld.  Hierop kan je een eigen bespreekpunt aan de orde stellen. Het bestuur wil tevens graag weten of je bij de ontmoeting zelf aanwezig bent. De reacties dienen wel voor 1 april binnen te zijn. E-mailen mag ook naar de wijkvoorzitter: hette.nieweg@online.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.