Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stroomstoring treft centrum Stadskanaal

Stroomstoring

Stroomstoring

STADSKANAAL – Op dit moment (dinsdagmorgen 2 april omstreeks 10.20 uur) zit het centrum van Stadskanaal zonder stroom. De storing treft in ieder geval een groot deel van het winkelgebied in het centrum. Veel winkels aan de Hoofdstraat en aan het Europaplein en de Europalaan zijn daarom nu gesloten. De oorzaak en eventuele duur van de storing zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de storing voorbij is zullen we u dat laten weten.

UPDATE 10.40 UUR – Een deel van het centrum heeft inmiddels weer stroom, onder andere de Hoofdstraat. Vanuit het Geert Teis horen we echter dat daar nog geen stroom is. De storing is dus nog niet voorbij

UPDATE 11.30 UUR – Volgens berichten op Twitter en kabelbeheerder Enexis is de storing inmiddels opgelost. Volgens Enexis betrof het een spontane storing aan een kabel, dus geen graafwerkzaamheden oid. Ongeveer 400 huishoudens hebben zonder stroom gezeten.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.