Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste lustrum voor ArtXtrA Stadskanaal

SONY DSCSTADSKANAAL – Aanstaande zaterdag 8 juni wordt in Stadskanaal voor de vijfde keer het kunst- en cultuurfestival ArtXtrA gehouden. Op het Raadhuisplein worden diverse tenten opgericht waarin kunstenaars exposeren. Verder zijn er op een aantal podia optredens met muziek en ook straat- en kindertheater ontbreken niet.

Ook actief meedoen is mogelijk; er worden workshops gegeven waar u aan mee kunt doen, en op het terras dat wordt opgezet kunt u genieten van een hapje en een drankje. Voor jong en oud is er dus van alles te beleven. Omdat het 5 jarig bestaan wordt gevierd, hebben 5 jarige kinderen een vlag kunnen maken met hun idee van Kunst en Cultuur. Wethouder Erik Bieze zal de mooiste vlaggen gaan uitkiezen om 14.30 uur, en de winnende 5 vlaggen worden op het gemeentehuis geƫxposeerd tijdens de zomerperiode.

ArtXtrA wordt aanstaande zaterdag 8 juli dus gehouden op het Raadhuisplein in Stadskanaal en is voor iedereen gratis toegankelijk. Meer informatie, o.a. over de deelnemende kunstenaars, kunt u vinden op de website www.artxtra-stadskanaal.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.