Direct naar de inhoud.

Krinkiespeijer eindelijk terug!

  • door:
  • op:

KrinkiespeijerSTADSKANAAL – Na maanden eenzaam in een hoekje in een loods te hebben gestaan is het dan eindelijk zo ver: Het beelbepalende beeld van Stadskanaal, de Krinkiespeijer, wordt vandaag eindelijk teruggeplaatst aan het Stadskanaal.

De afgelopen maanden hebben diverse mensen in Stadskanaal en omgeving het zich afgevraagd: Wanneer komt onze Krinkiespeijer nu eens weer terug? Er was zelfs een twitteraccount actief waarin de Krinkiespeijer aangaf zich zo eenzaam te voelen. Op dit moment zijn de mannen bezig om het beeld weer aan de waterkant te zetten. Niet meer op de oude vertrouwde plek bovenaan het water, maar op de aanlegsteiger, aan de overkant van het kanaal, aan de andere kant van de Eurobrug.

Binnenkort zal de Krinkiespeijer dus weer als vanouds zijn kringetjes in het water spugen en heeft Stadskanaal zijn beeld weer terug, helemaal schoongemaakt en gereviseerd.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal