Direct naar de inhoud.

Trekker-Trek Stadskanaal-Noord 29 Juni

  • door:
  • op:

P6303687Op zaterdag 29 juni a.s. zal op het ijsbaanterrein van “Eendracht” aan de Scheepswerfkade het 10 jarig jubileumevenement Trekker-Trek plaatsvinden. Om dit jubileum te vieren zullen de wedstrijden in de middag vanaf 13:30 starten en worden afgesloten met een avondprogramma met muziek tot 24 uur. In dit speciale jaar heeft een meer uitgebreide catering, de jeugd, sfeer en aankleding van het terrein extra aandacht.

Voor de jeugd zijn een springkussen en ‘firetruck’ glijbaan aanwezig, tevens zal er een mini-trekker-trek wedstrijd worden georganiseerd met kans op fraaie bekers. De inschrijfavond was een overweldigend succes met ruim 100 deelnemers. Tijdens de avonduren zullen The Brunette Sisters en Dolly en Zien Tarrels optreden, daarnaast komt de sportklasse nog een keer in actie. Voor alle toeschouwers is er een grote feesttent op het terrein aanwezig. De toegang is gratis. Kijk voor meer info op: www.stadskanaalnoord.nl.

Trekkertrek 2013 Poster NieuwKlik op de poster voor een vergroting

 

Voor de 10e keer zullen op het ijsbaanterrein in Stadskanaal-Noord de Trekker-Trek wedstrijden worden gehouden.

springkussen
Om dit feit te vieren zal de dagindeling afwijken van voorgaande jaren en zullen de wedstrijden met een feestelijk avondprogramma worden afgesloten. In dit speciale jaar heeft een meer uitgebreide catering, de jeugd, sfeer en aankleding van het terrein onze extra aandacht.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal