Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jubileum Trekker-Trek Stadskanaal met veel belangstelling

Tractors verplaatsen over de brug. F: RTVS

Tractors verplaatsen over de brug. F: RTVS

STADSKANAAL – Het ijsbaanterrein van ‘Eendracht’ op de Scheepswerfkade in Stadskanaal Noord was afgelopen zaterdag 29 juni het podium voor het tienjarig jubileumevenement Trekker-Trek. De wedstrijden begonnen om 13:30 uur, trokken veel belangstelling en werden afgesloten met een avondprogramma vol muziek (o.a. Dolly en Zien Tarrels en The Brunette Sisters). De feestelijke editie omvatte verder een uitgebreide catering, een springkussen en ‘fire-truck’ glijbaan.  Voor de jeugd was er  een mini trekker-trek georganiseerd. Meer dan honderd deelnemers verschenen aan de start, en het was dan ook een behoorlijke logistieke operatie om de tractoren op het terrein te krijgen. De smalle bruggen over het Stadskanaal bleken soms een moeilijk te nemen hindernis.

(uitgelichte foto R. Wiekenkamp)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.