Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onweersbui veroorzaakt voornamelijk wateroverlast

Plaatje buienradar afgelopen nacht 03.00 uur

Plaatje buienradar afgelopen nacht 03.00 uur

KANAALSTREEK – De onweersbuien van afgelopen nacht hebben niet voor echt grote problemen gezorgd in Groningen en Drenthe. In Zuidoost-Drenthe en Zuid Groningen was echter wel sprake van stormschade en wateroverlast. Rond 03.00 uur vannacht werd menig in zijn slaap waker door een heftig onweersfront dat op dat moment precies over onze regio trok.

Volgens Weeronline onweerde het afgelopen nacht vooral flink in Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Drenthe. Zuid Groningen en de zuidoosthoek van Drenthe hadden naast onweer ook te maken met hevige regenval en windstoten. In veel plaatsen viel er tussen de twintig en dertig millimeter water. Vanuit Nieuw-Weerdinge en Emmen kwamen meldingen binnen van stormschade en wateroverlast.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.