Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal doet: Pageplas schoonmaken

Help je mee? schoonmaken Pageplas

Help je mee? schoonmaken Pageplas

STADSKANAAL – Matthijs Harbeek, Debbie Molag en Kristin Kiewiet uit Stadskanaal vonden dat de Pageplas in hun woonplaats er maar vies bij lag. Ze stelden de gemeente voor om de boel schoon te gaan maken.

Vorige week donderdag gingen de eerste graafmachines van de gemeente aan het werk om zand te filteren van glas en andere rotzooi en om het overbodig groen te verwijderen. Vrijdag 2 augustus volgt er een grote schoonmaak actiedag.

“We roepen iedereen in Stadskanaal op om dan mee te komen helpen”, zegt Matthijs Harbeek. “We hebben inmiddels ook een facebookpagina gemaakt: Stadskanaal doet: Pageplas schoonmaken. Daar staat alle informatie en kun je je aanmelden.” Voor diegene die zich aanmelden wordt ook een hapje en een drankje verzorgt.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.