Direct naar de inhoud.

Stadskanaal doet: Pageplas schoonmaken

  • door:
  • op:
Help je mee? schoonmaken Pageplas
Help je mee? schoonmaken Pageplas

STADSKANAAL – Matthijs Harbeek, Debbie Molag en Kristin Kiewiet uit Stadskanaal vonden dat de Pageplas in hun woonplaats er maar vies bij lag. Ze stelden de gemeente voor om de boel schoon te gaan maken.

Vorige week donderdag gingen de eerste graafmachines van de gemeente aan het werk om zand te filteren van glas en andere rotzooi en om het overbodig groen te verwijderen. Vrijdag 2 augustus volgt er een grote schoonmaak actiedag.

“We roepen iedereen in Stadskanaal op om dan mee te komen helpen”, zegt Matthijs Harbeek. “We hebben inmiddels ook een facebookpagina gemaakt: Stadskanaal doet: Pageplas schoonmaken. Daar staat alle informatie en kun je je aanmelden.” Voor diegene die zich aanmelden wordt ook een hapje en een drankje verzorgt.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal