Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VV Nieuw-Buinen krijgt nieuw bestuur

Vv Nieuw-Buinen 012NIEUW BUINEN – Op de ledenvergadering hebben Siert van der Laan, Eppo van der Laan, Piet Kamphuis en Louis Hebels afscheid genomen als bestuurslid van vv Nieuw-Buinen. Eppo van der Laan werd bij deze gelegenheid benoemd tot erelid en kreeg een oorkonde en net als andere vertrekkende bestuursleden een bloemetje uitgereikt. Namens de vereniging en de supporters wil ik hun bij deze bedanken voor hun geweldige inzet voor de vereniging .

De bestuursleden die blijven zitten (Jeep Poshthumus, Jan Rijkens, Geert te Velde aangevuld met Marian Rijkens) kregen het mandaat van de leden om een nieuw bestuur te vormen, en om de beschikbare functies te verdelen. Er zijn op dit moment nog 3 vacatures, waar een ieder die daarvoor belangstelling heeft zich kan melden.

Het ledental van de vereniging is dit jaar gestegen naar 377 leden(komt met name door de aanwas van nieuwe meisjes) verder staat de vereniging er financieel goed voor en kunnen we trots zijn op onze geweldige accommodatie Sponsor Appie Schipper bood namens zijn bedrijf de vertrekkende bestuursleden een etentje aan. (waarvoor dank)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.