Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fotopagina: Wat was er afgelopen weekend allemaal te doen?

STADSKANAAL EO – Afgelopen weekend stond te boek als het drukste weekend in de regio van dit jaar. In en rond Stadskanaal werden veel evenementen georganiseerd. Onze oproep aan mensen om foto’s in te sturen heeft de volgende foto’s opgeleverd. U ziet hier: Het USA Cars and All Bikes festival in Gasselternijveenschemond, de graaidag in het Centrum van Stadskanaal, de Junior Instuif in het Julianapark in Stadskanaal, Middeleeuws Ter Apel in Ter Apel en het Internationale Shantykorenfestival in Stadskanaal. Met natuurlijk onze dank aan de fotografen! Heeft u nog foto’s, gemaakt op een evenement afgelopen weekend, ook die hier nog niet bij staan? Mail ze naar redactie@rtvstadskanaal.nl en wij plaatsen ze hier.

Klik op een foto om te vergroten en een diashow te starten.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.