Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fox Stadskanaal pakt groots uit tijdens 20 jarig bestaan

Club FOX (foto: Knoalrock.nl)

Club FOX (foto: Knoalrock.nl)

STADSKANAAL – Fox Stadskanaal bestaat in september 20 jaar en pakt groots uit met verschillende geplande evenementen. Zo zal Tuneboy uit Italië langskomen tijdens het evenement ‘Connected’ en Mohombi uit Amerika bekend van zijn hit ‘Bumpy Ride’ mag ook zeker niet ontbreken deze maand.

Maar dat was nog niet alles want ook het succesvolle concept ‘House Revolution’ keert terug in Fox op zaterdag 14 september en pakt extra groots uit. Niemand minder dan Dj Sidney Samson brengt zijn nieuwste hits naar Fox en als klap op de vuurpijl kun jij ook genieten van de geweldige sound van zangeres Sharon Doornson.

Redenen voor een nieuwe editie is de grote opkomst bij de voorgaande edities en het 20 jarig bestaan van FOX in september. Om dit te vieren is er via de Facebook pagina van FOX een Share Like en Tag actie bedacht waarbij je kans maakt op een geheel verzorgde VIP experience. Die bestaat uit: Het opgehaald en thuisgebracht worden in een limousine, een diner, een VIP tafel en een meet en Greet met Sharon Doornson. De VIP experience wordt medemogelijk gemaakt door limousine verhuur bedrijf Top te Odoorn en door Grieks restaurant Delphi Stadskanaal.

Ook zijn er voor de gehele maand speciale september tickets te koop voor slechts €15,- (ex. fee) hierbij heb je toegang hebt op alle zaterdagen in de maand september. Kortom dit beloofd een jubileum maand te worden om nooit te vergeten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.