Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mark Kanter stopt als fractievoorzitter PvdA Stadskanaal

KanterSTADSKANAAL – Hij is inmiddels een vaste waarde in de gemeenteraad in Stadskanaal, maar vanaf 2014 zal Mark Kanter niet meer onderdeel zijn van deze raad. Na 16 jaar raadslid te zijn geweest vindt Kanter het genoeg geweest. “Voor mij zou dit de vijfde termijn zijn. Een politieke partij moet zich kunnen vernieuwen. Dit is één van de redenen waarom ik me niet verkiesbaar heb gesteld”

Momenteel is Mark Kanter fractievoorzitter van de PvdA fractie.Hij draagt per direct zijn fractievoorzitterschap over aan raadslid Francis Boen. Maar dat neemt niet weg dat hij zich de komende maanden nog volledig zal inzetten voor de gemeente Stadskanaal en de PvdA fractie: “Maar ik ga ik geen prominente rol meer innemen bij de komende verkiezingen. Of ik in de toekomst na de gemeenteraadsverkiezingen terugkeer in de politiek? Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Eerst ga ik afstand nemen en genieten van de vrije avonden”.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.