Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rommelmarkt CBS Anne de Vries Stadskanaal

CBS anne de vriesSTADSKANAAL – Aanstaande zaterdag, 21 september organiseert de schoolcommissie van de Anne de Vries school na jaren weer een rommelmarkt. De opbrengst komt ten goede aan de school.Van 10.00 tot14.00 is iedereen welkom op het schoolplein aan de Margrietlaan te Stadskanaal. Naast de Rommelmarkt zal de inwendige mens niet vergeten worden.

Op vrijdagavond vanaf 1700 zullen ouders op pad gaan in de Parkwijk om de aangeboden verkoopwaar op te halen. Bewoners van de Parkwijk kunnen dit aan de straat zetten. Het is goed te vermelden dat het hier gaat om kleine huisraad, speelgoed en kleding; alles in goede staat. Dus geen bankstellen, tv’s, koelkasten etc.|U doet de school een groot plezier met uw spullen!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.