Direct naar de inhoud.

Sfeervol ‘Food at the Park’ in de Parkwijk

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – (video) Afgelopen zaterdag 15 september werd er voor het eerst bij de muziekkoepel in de Parkwijk een food-festival gehouden. Het park dat in de beginjaren van de vorige eeuw werd aangelegd vormde daarbij een sfeervolle achtergrond.

Lokale artiesten

Voor liefhebbers van lekker eten en drinken was het dus zaterdagmiddag en zaterdagavond genieten. Maar niet alleen van de hapjes, want tijdens het festival waren er ook doorlopend optredens van een aantal lokale en regionale artiesten. Gert Jan Kamst sprak namens de organisatie van een succesvol begin en gaat er van uit dat er volgend jaar weer een festival gehouden zal worden.

Kijkt U naar de volgende reportage-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal