Direct naar de inhoud.

Stuur uw foto’s in: Druk weekeinde in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Foto: Website STAR
Foto: Website STAR

STADSKANAAL – Het wordt weer een bijzonder druk weekeinde in Stadskanaal en omstreken. Er zijn weer diverse (grote) evenementen die georganiseerd worden. Zo zijn er de STAR dagen bij de STAR, die geheel in het teken staan van Amerika. In en rond het station zijn allerlei activiteiten en natuurlijk rijden de treinen ook.

Op de atletiekbaan en rond het Pagecentrum zijn de IWAS World games, die het laatste weekend in gaan. Er zullen dus diverse finalewedstrijden zijn op het sportpark.

De Brandweer Zuid-Groningen houdt een zeer uitgebreide open dag in en rond de brandweerkazerne. Niet alleen zal al het materieel van de brandweer te zien zijn, maar ook oud materieel, een Amerikaanse Ladder auto, en een crashtender.

GroenLinks houdt een bijeenkomst GroenWerkt in Stadskanaal; er is een autoshow op het Raadhuisplein, het is Burendag waarvoor meerdere activiteiten worden georganiseerd en natuurlijk zijn er diverse markten en fairs in de omgeving. Kortom: Weer genoeg te doen.

Wij kunnen niet overal bij zijn dit weekend, maar natuurlijk besteden we wel overal graag aandacht aan. Dus: Gaat u dit weekend ergens naartoe? Maak foto’s (dat geldt natuurlijk niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de organisatoren!) en mail ze naar: redactie@rtvstadskanaal.nl. Wij maken dan een fotopagina met  ingezonden foto’s. Alvast bedankt voor uw foto’s!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal