Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wegwerkzaamheden in Stadskanaal

OmleidingSTADSKANAAL – vanaf 30 september zijn in Stadskanaal een tweetal wegen afgesloten als gevolg van wegwerkzaamheden. Allereerst betreft dat de Hemenweg en Hemendwarsweg. Dat zijn de wegen naast en achter de Rabobank/Aldi. De oorzaak van de afsluiting zijn riool- en straatwerkzaamheden. Het verkeer zal met borden worden omgeleid. De werkzaamheden zullen tot ongeveer midden februari duren, zo is de verwachting.

Ook is vanaf dezelfde datum, 30 september, de Schotlandlaan afgesloten. Dat is de verbindingsweg tussen de Aziëlaan en de Onstwedderweg. Ook hier zal het verkeer met borden worden omgeleid. De verwachting is dat deze werkzaamheden ongeveer 6 weken zullen duren.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.