Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Refaja Ziekenhuis beste ziekenhuis van provincie

Refaja_StadskanaalSTADSKANAAL – Het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal staat op de zestiende plek in de jaarlijkse Ziekenhuis Top 100 van het Algemeen Dagblad. Het is daarmee volgens de krant het beste ziekenhuis in de provincie Groningen. Twee jaar eerder stond het Refaja nog onderaan in deze lijst. Vorig jaar was het ziekenhuis reeds naar plaats 53 gestegen. Het Refaja ziekenhuis doet het vooral erg goed bij heup- en knie-operaties.

De Ommlander Ziekenhuis Groep in Winschoten en Delfzijl is vanuit de onderste regionen ook flink gestegen en staat nu op plek 41. Het Martini Ziekenhuis zakte van 52 naar plaats 78. Het Universitair Medisch Centrum in Groningen is het beste academische ziekenhuis in ons land, volgens de lijst van het AD. Het UMCG stond vorig jaar nog op de vijfde plek in deze lijst.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Refaja Ziekenhuis beste ziekenhuis van provincie

  1. Grietje Blaakmeer

    Gefeliciteerd, heel goed gedaan Refaja.
    Nu nog de senioren label, tenslotte word ik ook een dagje ouder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.