Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagd Open Huis

STADSKANAAL – Gisteren was er in Theater Geert Teis, de muziekschool Zuid-Groningen en de studio van RTV Stadskanaal een open huis. Het open huis werd georganiseerd ter gelegenheid van de opening van het nieuwe theater en culturele seizoen. Voor RTV Stadskanaal was het een mooie gelegenheid om de deuren van de net betrokken nieuwe studio eens open te zetten.

De gehele middag konden bezoekers binnenlopen om te bijvoorbeeld kijken naar diverse workshops, presentaties van diverse voorstellingen uit het komende seizoen, om uiteindelijk midden in een radiostudio uit te komen. Enkele honderden bezoekers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt. In onze studio was het af en toe een drukte van belang.

Aan het eind van de middag was in de theaterzaal een preview voorstelling, waar een viertal fragmenten van voorstellingen uit het komende seizoen te zien waren. De deelnemende organisaties spreken van een geslaagde middag! Onderstaand vindt u een video-impressie van de dag door Ronny Wiekenkamp van regio-events

Klik hier voor de video

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.