Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jongen aangehouden na mishandeling in Stadskanaal

politieSTADSKANAAL – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige man uit Groningen aangehouden.

De man zou kort daarvoor zijn 18-jarige ex-vriendin uit Purmerend hebben bedreigd aan de Dagwerkstraat. Het 18-jarige meisje parkeerde haar auto aan voornoemde straat. Zij zat met een vriendin in de auto. Op dat moment stopte er een auto naast haar, hierin zat haar ex-vriend. De jongen wilde verhaal halen over hun relatie. Toen de twee meiden uit angst in de auto bleven zitte,  werd de jongeman boos en sloeg hij een autoruit in. Daarop opende hij de autodeur. Hij probeerde zijn ex-vriendin te omhelzen, maar zij duwde hem weg. Zij werd samen met haar vriendin opgevangen door een buurtbewoner. De politie heeft de verdachte kort daarna aangehouden. Door de autoruit te vernielen, raakte de verdachte gewond aan zijn arm. Hij is naar het ziekenhuis gebracht om zich aan zijn verwondingen te laten helpen. De politie doet nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.