Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verloskundigenpraktijk New Life verhuisd

De nieuwe praktijk

De nieuwe praktijk

STADSKANAAL – Verloskundigenpraktijk New Life uit Stadskanaal heeft vandaag de officiële opening gehad van hun nieuwe praktijkruimte in Stadskanaal. De praktijk heeft zijn intrek genomen aan het Hoogveen 4 in Stadskanaal, waar meerdere (para)medische bedrijven gevestigd zijn, zoals een fysiotherapeut en een psychologenpraktijk.

Na een aantal jaren in een grote, maar minder gezellige ruimte te hebben gezeten deed zich nu de kans voor om te verhuizen naar een mooie zichtlocatie nabij het centrum van Stadskanaal. De verloskundigen Linda Moorlag, Rebecca Nott en Francis Strating zijn ontzettend blij met hun ruime en lichte nieuwe onderkomen. De praktijk houdt niet alleen spreekuur in Stadskanaal, maar ook in Ter Apel. Bevallingen worden in een ruime straal om Stadskanaal begeleid, tot aan Emmen, Pekela en Wildervank toe.

Behalve de drukbezochte officiële opening van vanmiddag is er morgen, zaterdag 12 oktober, een open huis voor alle belangstellenden. Of u nu zwanger bent of juist alleen maar nieuwsgierig: iedereen is welkom. Er zijn allerlei leuke activiteiten en meegenomen kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. De deuren zijn open van 14.00 tot 17.00 uur, aan het Hoogveen 4, vlak naast McDonalds.

Rebecca Nott, Linda Moorlag en Francis Strating

Rebecca Nott, Linda Moorlag en Francis Strating

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.