Direct naar de inhoud.

Gospelkoor Dabar door naar volgende ronde online EO wedstrijd

Foto: Nederland Zingt -EO
Foto: Nederland Zingt -EO

STADSKANAAL – De EO organiseert dit jaar een online wedstrijd voor alle christelijke koren. Koren vanuit het hele land hebben online auditie gedaan door een filmpje van een optreden in te sturen. Mensen konden hun  favoriet kiezen via een speciale website of Facebook. Gospelkoor Dabar uit Stadskanaal heeft het erg goed gedaan en is door naar de volgende ronde.

Dabar heeft meegedaan aan de wedstrijd omdat ze naar eigen zeggen nooit uitgeleerd zijn. Het koor bestaat inmiddels bijna 30 jaar en heeft inmiddels een behoorlijke bekendheid in de regio. Tijdens de wedstrijd zullen een aantal coaches de koren begeleiden. De vier beste koren worden uitgenodigd om te komen zingen in een uitzending van Nederland Zingt. De uiteindelijke winnaar wint een optreden op de Nederland Zingt dag in 2014.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-