Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas aangekomen in Stadskanaal

DSC_5109STADSKANAAL – Ook dit jaar heeft Sinterklaas Stadskanaal gevonden. De sint kwam aan om 13.00 op het trein perron van de S.T.A.R, Waarna hij daarna met de stoomboot tot Santing ging varen. Daar ging sint aan wal en met een cabrio naar het raadhuisplein waar burgermeester Galema op hem stond te wachten.

Tijdens de intocht hebben de pieten zich redelijk goed gedragen. Ze gingen op de bruggen lopen en zo gingen ze een bus van Qbuzz binnen om daar te strooien.

Na een openingsspeech kon het feest beginnen op het plein. Sinterklaas is deze tijd vaker in Stadskanaal. Volgende week zaterdag middag kunnen de kinderen met sint en piet op de foto bij het pietenhuis. (Naast Zuzz en Zo)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.