Direct naar de inhoud.

College Stadskanaal op bezoek in Onstwedde

B en W gemeente Stadskanaal
B en W gemeente Stadskanaal

ONSTWEDDE – Het college van burgemeester en wethouders van Stadskanaal brengt donderdagavond aanstaande een bezoek aan het dorp Onstwedde. Tijdens de bijeenkomst kunnen de inwoners van Onstwedde in gesprek gaan met de collegeleden over actuele thema’s waaronder de toekomst van zwembad ’t Vlasmeer en de verpaupering van sommige panden in het dorp. De bijeenkomst die georganiseerd is door dorpsbelangen ‘OCREA’ vindt plaats om 19.30 uur in ‘ De Boerderij ‘ aan de Dorpsstraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-