Direct naar de inhoud.

Peuters Hummelhonk bieden wethouder Bruintjes tekening aan

  • door:
  • op:

Bezoek wethouder BruintjesEXLOO – Peuters van peuterspeelzaal Hummelhonk in Exloo bieden wethouder Bruintjes een tekening aan. Dit schooljaar heeft de peuterspeelzaal een nieuwe peuterleidster en een nieuwe voorzitter van de oudercommissie. Op donderdag 28 november brengen de peuters van peuterspeelzaal Hummelhonk een bezoek aan wethouder Jacob Bruintjes. De peuters overhandigen dan een tekening aan de wethouder.

Hilde Lambregts-Verduijn, de nieuwe voorzitter van de oudercommissie van de Hummelhonk, grijpt deze gelegenheid aan om kennis te maken met Bruintjes. Twee jaar geleden dreigde de peuterspeelzaal te sluiten door een afnemend aantal peuters. De oudercommissie wist de wethouder er van te overtuigen dat er voldoende potentieel is voor de peuterspeelzaal in Exloo. Afgelopen mei is opnieuw gekeken naar de toekomst van de peuterspeelzaal. Daarop hebben de oudercommissie, de gemeente Borger-Odoorn en welzijnsorganisatie Andes besloten om voor het huidige schooljaar door te gaan met peuterspeelzaal Hummelhonk in Exloo.

Het dorp Exloo heeft alle vertrouwen dat de peuterspeelzaal blijft bestaan. Dit uit zich in een nieuwe voorzitter van de oudercommissie en een nieuwe leidster voor de Hummelhonk. Op de peuterspeelzaal kunnen kinderen tussen de 2½ en 4 jaar elkaar twee dagdelen per week ontmoeten en samen spelen onder professionele begeleiding, ter voorbereiding op het basisonderwijs.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal