Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal gaat diverse bermen verharden

Graskeien

Graskeien

STADSKANAAL – Investeren in de verbreding van de Noorder Kanaalweg en de verharding van de bermen. Dat heeft de gemeenteraad van Stadskanaal gisterenavond besloten tijdens de raadsvergadering. Omdat de bouw van het Hippisch Recreatie Centrum (HRC) veel te lang op zich laat wachten (zouden meebetalen aan de financiering) en het verkeer op de Noorder Kanaalweg inmiddels sterk is toegenomen, nadat de Onstwedderweg en de N366 niet meer op elkaar zijn aangesloten besluit de gemeente niet langer te wachten.

Wethouder Jan Bessembinders wil de financiering dus niet langer koppelen aan de bouw van het H.R.C. maar aan de verharding van diverse bermen in de gemeente Stadskanaal. In totaal wacht er namelijk 26 km berm aan verharding. De gemeente wil deze overigens gaan verharden met reflecterende graskeien welke garant staan voor een lange levensduur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.