Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Moonlightshopping in Stadskanaal was wederom een groot succes.

STADSKANAAL – Santing Bodyfashion wederom winnaar etalewedstrijd Moonlghtshopping 2013!

DSC02784Het hele centrum was tot 23.00 uur gevuld met muziek, kramen, lichtjes en vuurkorven en vooral veel mensen en gezelligheid. Ook dit jaar konden de winkeliers zich opgeven voor de etalagewedstrijd waar enthousiast op gereageerd werd en tientallen ondernemers gaven dan ook graag gehoor aan de oproep om mee te doen.

De opdracht was eenvoudig: “Verzorg een etalage waar de consument met plezier en nieuwsgierigheid voor blijft staan kijken”.

De jury bestaande uit Burgemeester Galama samen met Roel van der Molen en Klaas-Jan Havinga, beide lid van het dagelijks bestuur van Centrum Stadskanaal, maakten deze avond een wandeling door het gezellige centrum terwijl ze kritisch de etalage’s van de deelnemende ondernemers onder de loep namen en aan de hand van verschillende criteria hun winnaar kozen.

Het commentaar jury was als volgt:
Het was een genot om rond te lopen en zoveel prachtige etalage’s in een geweldige sfeer te mogen zien.
De engelen-etalage van Santing Bodyfashion was op alle gronden in overeenstemming met de winkel,
paste uitstekend bij de doelgroep, lokte mensen naar binnen en was letterlijk en figuurlijk levendig.
Mede door de engeltjes Leonie (9) en Michelle (10) was de etalage helemaal af!. De deelnemende winkeliers hadden allemaal erg veel zorg besteed aan hun etalage, maar door op verschillende punten te letten was dit toch echt de meest aansprekende. De Wereldwinkel en Hunkemöller kwamen qua puntentelling erg dicht bij de winnaar. De hele avond was gezellig druk en zeker voor herhaling vatbaar aldus deze trotse jury.

Bedrijfsleidster Alja Kamst was erg verrast toen nog laat in de avond de delegatie met de felbegeerde oorkonde en een taart bij haar de winkel binnen kwamen. “Ik Had er niet op gerekend omdat we vorig jaar al de 1e prijs hadden gewonnen. samen met het team bedachten we een engelen-etalage en hebben dit met elkaar uit kunnen voeren. We zijn al heel vroeg begonnen met brainstormen en zo gauw er een thema bekend is voor volgend jaar, gaan we weer enthousiast bezig en wie weet….

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.