Direct naar de inhoud.

RTV Stadskanaal op 30 en 31 december

RTV STADSKANAAL Ouderjaarsdag op je radio– Maandag (30 december) kun je tussen 10.00 en 13.00 uur luisteren naar een speciale ochtendshow met Alex Bos en Bert Jan Brinkman. De telefoonlijn staat open, dus heb je iets wat je kwijt of wilt delen op de radio kun je rechtstreeks met de studio bellen. Maar dat is nog niet alles: RTV Stadskanaal gaat namelijk feestend het oude jaar uit met veel ‘foute’ en dus gezellige muziek. Bovendien is er een jaar en nieuwsoverzicht te horen.

Dinsdag (oudejaarsdag) kun je luisteren naar een speciale aflevering van RTVSactua. Boelo Lutgert (presentatie) en Martijn Prins (techniek) verzorgen dan een eindejaarsoverzicht tussen 09.00 en 11.00 uur. Hierna neemt Bert Jan Brinkman het over met de RTVS ‘foute Hollandse 30’. Deze oudejaarslijst staat vol met piraten, lokale en Nederlandstalige muziek allertijden. Hierna neemt Alex Bos het over met de ‘30 Guilty Pleasures’. Een lijst met nogmaals 30 foute platen maar dan Duits, Nederlands en Engelstalig. Wie weet zit er ook nog een Franstalige ‘foute’ hit tussen. Tenslotte zijn de laatste gepresenteerde uren voor Jan Paul Beukema en  Arnold Jeuring met de Arnold Jeuring show. Uiteraard blijven we hierna bij je met de meest gezellige oudejaarsmuziekmix nonstop!.

Overzicht gepresenteerde programma’s op oudejaarsdag:

09.00 – 11.00 uur: Actua special – Boelo Lutgert en Martijn Prins.
11.00 – 13.00 uur: Hollandse foute top 30 allertijden – Bert Jan Brinkman.
13.00 – 15.00 uur: 30 Guilty Pleasures – Alex Bos
15.00 – 17.00 uur: De Beuk Erin jaaroverzicht – Jan Paul Beukema
15.00 – 18.00 uur: Arnold Jeuring op je radio.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-