Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lekker ‘bakkie’ bij busstation Stadskanaal

Ria Trip achter de koffiekar (f: marktidee.nl)

Ria Trip achter de koffiekar (f: marktidee.nl)

STADSKANAAL – Het Koffiecafé, aan het busstation in Stadskanaal, is gisteren opengegaan. Reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer, het winkelend publiek of gewoon liefhebbers van een kopje koffie kunnen ’s morgens vanaf 07.00 uur bij ‘Het Koffiecafé’ aan het Beneluxplein terecht. Daarnaast serveert Het Koffiecafé ook warme snacks en zijn er gehaktballen te koop zegt eigenaresse Ria Trip, van het nieuwe bedrijf. Trip is woonachtig in Nieuw Buinen en organiseert daarnaast diverse markten en bijeenkomsten waarop ze dan met een eigen ‘koffiekar’ de bezoekers van een natje en droogje voorziet.

Naast het organiseren wilde Ria Trip graag een eigen vast bedrijf opbouwen. In Nieuw Buinen lukte dit niet maar in Stadskanaal wel. Het nog vrij jonge busstation van Stadskanaal bood haar een kans een soort van stationsrestauratie te starten. Ook de gemeente Stadskanaal was vlot met het verlenen van de benodigde vergunningen. Trip steekt niet onder de stoelen of banken, dat wat haar betreft, de gemeente Stadskanaal de naam als MKB-vriendelijkste gemeente zeker heeft waargemaakt. Voorlopig is ‘Het Koffiecafé’ open tussen de uren 07.00 en 18.00 uur.

Website Ria Trip voor meer info

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.